Essentia staat voor rust, liefde, precisie en aandacht.

Ik ben Hélène van der Linden en gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Na jaren ervaring op te hebben gedaan in andere salons heb ik in 2011 de deur naar mijn praktijk geopend. Het was voor mij duidelijk dat ik met natuurlijke producten, rust, precisie en aandacht wilde werken. Door trainingen, zowel zakelijk als privé, heb ik een andere kijk op schoonheid en behandelen
gekregen.

Voor mij komt ware schoonheid van binnenuit. Je straalt als je een goed en liefdevol hart hebt. Acceptatie van jezelf met alles wat je bent, dus ook met de kanten waar je wat minder blij mee bent, kunnen je schoonheid versterken.

In mijn behandelingen wil ik door te werken met met liefde en aandacht je laten ontspannen, terugbrengen naar jezelf en je laten voelen hoe mooi je bent. Het werken vanuit mijn hart heeft mij gebracht dat er heilzame energie door mijn handen stroomt, waardoor de behandeling een extra dimensie krijgt.

Liefde en positieve aandacht heeft een grote uitwerking en is zeer krachtig. Verzorg jij je planten bijvoorbeeld met aandacht en liefde dan gaan zij weelderig voor je bloeien en groeien en dat is bij ons net zo.

Naast het reinigen en verzorgen van de huid werk ik ook met edelstenen, muziekinstrumenten en zijn mijn behandelingen energetisch. Door een open en eerlijk contact stroomt energie het beste, schroom daarom niet om aan te geven wat je wensen, problemen en/of klachten zijn, wat je prettig of juist niet prettig vindt, zodat we samen aan een fijne behandeling kunnen werken. Het hoeft zich hierbij niet te beperken tot alleen het gezicht, je kunt ook denken aan het lichaam of onderdelen hiervan zoals rug buik, handen benen en/of voeten