© 2018 Essentia - Webdesign: RijnenCreatie

Gastenboek Essentia

Wil je graag anderen vertellen hoe je de behandeling bij Schoonheidssalon Essentia hebt ervaren? Mail je bevindingen naar info@salonessentia.nl


"Bij Schoonheidssalon Essentia heb ik mijn oksels los laten harsen. Mijn okselhaar groeit als een malle en begint vaak erg te jeuken. Ik heb ze vaker bij andere salons laten harsen maar dit was anders. Er hing een positieve sfeer. Dat proefde ik gewoon. Ik ben van plan binnenkort een massagebehandeling te laten doen, en ik ga voortaan nergens anders meer heen :)"

Angela V.

"Ik ben ontzettend blij dat ik Essentia via Google 'ontdekt' heb. De combinatie van heerlijke producten en de wijze van behandelen, maken dat ik mij elke keer weer verheug op een afspraak.
Hélène straalt rust en warmte uit en behandelt met échte aandacht. Als ik op de stoel lig kom ik helemaal tot rust en nadien voel ik me weer helemaal fris en fruitig. Ik kan echt iedereen een behandeling bij Essentia aanraden!"

Marieke.

Er is maar één ding dat helpt bij stress en spanningen en dat is een ontspannende behandeling en massage bij Hélène. Elke behandeling wordt met zoveel liefde en aandacht uitgevoerd. Dat is haar kracht! Hélène koestert haar klanten! En ik kijk al weer uit naar de volgende verwenbehandeling.

Liefs Mirjam

Lieve Hélène,
Als eerste schrijven wij in jouw gastenboek. Het is de beste beslissing die je vorig jaar hebt genomen om voor jezelf te beginnen. Je behandelingen zijn geweldig, je voelt je gelijk op je gemak. Als je bezig bent straalt er een rust van jou uit, die je door geeft en voel je je ontspannen. De omstandigheden in jouw salon voelen net aan of je in een kuuroord in een ver land bent. Voor welke behandeling je ook kiest het is altijd top bij jou! Wij ervaren het als een weldaad en een verrijking in ons leven, ons advies is dan ook ga nog heel lang zo door!

Lieve groetjes, Cor, Monique en Jessica.