© 2018 Essentia - Webdesign: RijnenCreatie

Over Essentia

Essentia staat voor rust, ontspanning, kwaliteit, precisie en aandacht voor mens én natuur.

Schonnheidssalon Essentia - Hélène van der Linden aan het werkIk ben Hélène van der Linden, gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Na jaren ervaring op te hebben gedaan in andere salons en daar ook de nodige trainingen te hebben gehad, heb ik de deur naar mijn eigen salon in april 2011 geopend.

Door de vele trainingen zowel zakelijk als privé ben ik op een holistische manier naar het leven gaan kijken. Voor mij betekent dit dat ik de mens als één geheel zie, ieder mens bestaat uit een fysiek, psychisch, emotioneel en spiritueel lichaam en bij een gezond persoon zijn al deze elementen in balans. Bij een disbalans kan dit zich uiten in diverse klachten op één of meerdere van deze niveaus

Door bovengenoemde visie heb ik kennis gemaakt met de productlijn en het concept van Bashya dat hier geheel op aansluit.

Bashya productlijn

De productlijn van Bashya is gemaakt van de hoogste kwaliteit eco/bio plantaardige ingrediënten. Er zijn geen chemische conserveermiddelen, geur- en kleurstoffen of parabenen in de producten verwerkt. De producten stimuleren het zelf herstellend vermogen van het lichaam en bevatten werkstoffen en levenssappen van planten in hun puurste vorm. Deze werkstoffen geven ons lichaam een zetje om weer in balans te komen.

Bashya Productlijn

Mijn werk doe ik met heel veel liefde en passie en het is voor mij zeer belangrijk dat een klant zich prettig en ontspannen voelt en daardoor stralend en tevreden de deur uit gaat.
Bij een eerste afspraak voor een behandeling zal er een intake en een huidanalyse afgenomen worden. Schroom niet om mij te laten weten wat je wensen, je problemen of klachten zijn, wat je prettig of juist niet prettig vindt zodat we samen aan een fijne behandeling kunnen werken. Dit geldt ook voor de regelmatige of vaste klant, hoe opener we naar elkaar toe zijn des te meer zullen de behandelingen zijn wat je ervan verwacht.

Alle behandelingen gaan op afspraak

De gemaakte afspraak kan minimaal 24 uur voor aanvang kosteloos worden verzet. Niet of te laat geannuleerde afspraken worden volledig doorberekend.
Betalingen kunnen contant gedaan worden of per omgaande overgemaakt worden. Er is geen mogelijkheid om te pinnen.

Foto Hélène van der Linden

Graag tot ziens in mijn salon!

Hélène van der Linden