© 2018 Essentia - Webdesign: RijnenCreatie

Weldadige massages

NIEUW: Nu óók Bashya Chou hoofdmassages voor kinderen!

Hoe heerlijk is het om je even helemaal over te geven, alle stress los te laten, je denk-hoofd uit te schakelen en je mee te laten glijden in een diepe ontspanning door een massage.
Hieronder zijn alle massages die ik geef te vinden met daarbij een korte beschrijving. De prijs is € 1,- per minuut.

Bashya Chou hoofdmassage

Een hoofdmassage die je naar je stiltepunt brengt, je cortisol/stresshormoon verlaagt en je in een diepe ontspanning kan brengen.

Hoofdmassage

Het masseren van de hoofdhuid door met de handen strijkende, roterende en trekkende bewegingen te maken.

Drukpuntmassage hoofd of gezicht

Een massage waarbij er lichte druk met duimen of vingers op bepaalde plaatsen wordt uitgeoefend.

Manuele gezichtsmassage en/of decolleté- en schoudermassage

Een massage met vingers, handen en eventueel onderarmen voor het ontspannen van deze gebieden.

Lymfedrainage gezicht

Dit is een massage door zacht pompende beweging op de lymfebanen. Dit geeft een ontspannend, pijnstillend effect en vocht en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Kortom de lymfecirculatie en vochthuishouding wordt geactiveerd.
Enkele indicaties voor lymfedrainage zijn slecht slapen, last van stress, vocht vast houden, cosmetische ingreep in het gezicht (voor- en of nabehandeling) en acne.

Bindweefselmassage gezicht

Deze massage bestaat uit diepe stevige massagetechnieken die op het bindweefsel inwerken. Het verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling waardoor de huid wordt aangezet tot vernieuwing en versteviging.
Enkele indicaties voor deze massage zijn beginnende huidverslapping- en rimpelvorming maar ook een onzuivere huid.

Cupping massage

Een cupping massage is een diepe massage met behulp van siliconen cups. Door deze cups vacuüm te zuigen op de huid en ze op een bepaalde manier te verplaatsen ontstaat er een diepe ontspannende werking.
Het gebruik van cups heeft een ontspannend effect, stimuleert de doorbloeding, verstevigt de huid, reinigt de poriën, stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, verbetert en verzacht littekenweefsel en maakt verklevingen los. Het maakt de huid zacht en soepel.
Deze massage is zowel op het lichaam als op het gezicht toe te passen.
Enkele indicaties zijn huidverslapping, last van spieren, bindweefselverklevingen, onzuivere huid en vasthouden van vocht.

Hot Stone Massage

Schoonheidssalon Essentia - Hot Stone MassageBij een hot stone massage word er gebruik gemaakt van warme stenen. Zowel de Romeinen en Grieken als indianen, Maori en Inca's gebruikten al warme stenen ter voorkoming en behandeling van ziekten en aandoeningen.
Naast een diepe ontspanning zorgt deze massage ook voor de verbetering van de stofwisseling en bloedsomloop, het verbetert de lymfefunctie (afvoer van afvalstoffen), het zorgt voor vaatverwijding en het werkt nog 72 uur door. Een heerlijke massage voor als je behoefte hebt aan ontspanning en weldadige warmte!

Oormassage

In de oren zitten allerlei acupressuurpunten die corresponderen met onderdelen van je lichaam. Door deze aan te raken/masseren kan er ontspanning ontstaat.

Handmassage

Ontspannen en wat extra aandacht voor de handen. Extra weetjes over de handen: - de rechterhand staat voor geven, het uiterlijk, de buitenwereld, het denken en het verleden. - de linkerhand voor het ontvangen, innerlijk, jij als persoon, je intuïtie en de toekomst

Voetmassage

Door middel van een voetmassage ontspannen. Zij dragen ons de gehele dag en hebben dus heel wat te verduren. Een voetmassage kan naast dat het ontspant ook de energie in het lichaam weer doen stromen die door stress, boosheid, verdriet et cetera misschien wat gestagneerd is.
Leuk om te weten is dat de rechtervoet voor ratio/ het denken staat en de linkervoet voor onze emotionele kant.

NIEUW: De Vriendinnen-bon

Ben je enthousiast over mijn behandelingen en/of mijn producten en gun je dat je vriendin, zus of moeder ook? Maak dan gebruik van de Vriendinnen-bon voor een korting van € 5,- op een behandeling!